Follower Bertuah #777

Assalam! Yey blog aku dah capai target follower bertuah lagi!*big clap .Ini kali ke-3 aku review blog mereka-mereka yang bertuah ni. Syukur dapat juga capai target yang ke #777. Lama woo baru nak dapat. Tapi takpe lha asalkan dah capai #777 ye tak? Follower yang ke #777 ni dah follow blog aku dari semalam rasanya, kalau tak salah masa aku ping entry ke group-group di facebook. Kenapa dia bertuah erk? Aku malas nak explain panjang, apa kata korang usha dua entry INI dan INI.

So siapa pemilik blog yang bertuah kali ini? Let's check it out. Nama dia ialah adik uda A.K.A Ayong's Bee. Kenapa adik? Sebab aku terbaca wishlist dia yang dia nak SPM-6A. Saya memang kaki stalker tau! Mempunyai follower seramai 1094 termasuk aku dan untuk pengetahuan follower dia lagi ramai dari aku. Jealous much! Dik, akak nak sikit follower adik boleh tak? HA HA HA.






Apa yang aku suka tentang blog dia ni ialah background dia dan widget-widget yang disusun. Aku memang gemar blog yang ber'background' lembut dan ala-ala pinkish style macam tu sebab nampak cool je bila tengah blogwalking. Dan blog dia pun tak lambat loading plus widget-widget tu semua tersusun cantik. Header pula nampak stylish lha dik! Pendapat aku, blog ni memang rugi kalau korang tak blogwalking. Nak bw sekarang? Ok jom usha blog comel ni dengan tekan SINI. Eh jangan lupa follow sekali tau!

To adik uda, blog awak memang cantik. Akak suka dan tahniah sebab jadi follower bertuah akak key! Akak dah review awak sebagai tanda penghargaan secara free ll dan tak payah bayar, no worries. So next entry untuk follower bertuah ni maybe lambat sikit kot nak sampai ke nombor dia sebab makin lama makin besar. HA HA HA. Maybe kalau korang bertuah menjadi follower yang ke tot, tet and tut, giliran blog korang pula yang akan aku review. Thanks readers. Bye! (:


5 comments:

kay_are said...

sekejap je dah jadi 788.. memang mesra follower blog ni.. terus kan ye =) kepada follower 777, tahniah!

✿ Ayong's Bee ✿ said...

Maaf Maaf , sebab baru buka cbox . Halamak ! Maluunyaa . Haha . Anyway thank you so much dear sis . Do keep visit my blog okay =)

Noor Ikmal said...

aSSALAM, bertuahnya dia... ammboiiii, manisnya mulut ... In Shaa Allah, kalau ada jodoh tak lama lagilah... hehhehe

Diana Azis said...

Wah..ramainya follower dia..anyway, tahniah kepada yg bernombor 777.. semoga terus sukses berblog yea :)

nik ros said...

tahniah..dah main bertambah follower nyer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Thank you for visit my blog.Alright reserved by Syahira Adisa