FOLLOWER BERTUAH #666

Assalam dan selamat petang!Haa akhirnya dapat juga hupdate untuk entry follower bertuah kali ini.Alhamdulillah minggu ni jugak dapat habis sebelum aku busy nanti.Yayyy!Tepuk tangan sikit.So korang nak tengok tak siapa follower bertuah kali ini?Sebelum aku kenalkan siapa dia.Sedikit penjelasan mengenai follower bertuah ini.Selepas blog 'coretan si kechek messy' memperoleh follower ke #555 aku terus decide nak buadd review untuk follower bertuah.Kenapa dia bertuah ye?Sebab number 5 adalah salah satu dari number handphone aku means yang 01 tetttt tu tak kira lha en.Korang dah baca belum entry pasal follower ke #555 tu?Kalau belum boleh tekan SINI lha.

Continue key selepas hari berganti hari bulan berganti bulan and belum tahun je berganti tahun *merepek sudah akhirnya follower bertuah kali ini telah mencapai target untuk follower yang ke #666.Ye 6 juga merupakan salah satu dari number handphone aku.So nak tengok siapa orangnya?Let's check it out


Taraaaa!Itu lah dia tuan empunya diri.Berkaca mata and bertudung manis nampaknya.Tahniah ATHIRAH ZAIN sebab jadi follower bertuah kali ini.Tak tahu dia sebaya aku or muda or tua sikit dari aku.Apa pun selamat berkenalan (: Korang nak review blog dia tak?Bagus jom kita pergi review.Blog dia comel and suka header dia.Nampak cute.Korang boleh tekan SINI untuk review and BW.Takkan BW je.Jom lha follow blog dia sekali.Boleh kan?

Keyy next entry akan di hupdate sekiranya follower blog ini mencapai ke follower yang ke itu ke ini ke ek ke ni.Kah kah kah.Tengok je lha siapa yang bertuah nanti en.Kalau nak tahu cepat cepat lha jadi follower blog ni ye.Sekian terima kasih.Kbai >_<

3 comments:

Anasyg said...

hamboi da 666 - jeles lagi kat sini

Trah Zain said...

haha.. malu saya, comel gak num tu, xprsn lak num brpe td.. anyway thx ea..hehe

p/s:
umo sy 20, sape lg muda ea?hehe

Sha Messy said...

anasyg-haha.alah jangan jeles! (:
trah zain-hihi.pleasure.saya muda lagi lha awak >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Thank you for visit my blog.Alright reserved by Syahira Adisa