Review Blog - Part 3

Assalam! Alhamdulillah, akhirnya review blog untuk part 3 berjalan dengan lancar. Terima kasih pada yang sudi drop comments key. Sangat ll menghargai. Clap clap clap. Alright untuk kali ini, aku akan review seramai 5 orang blogger kerana mereka telah berjaya komen sebelum aku umumkan tamat. Tapi, ada seorang blogger yang telah comment pada entry lepas then aku baru nak review hari ni. Siapa erk blogger tu? And kenapa aku baru nak review dia? Nanti akan diceritakan lebih lanjut. Sebelum tu, pada kali ini semua blogger gegirl key yang akan direview. Blogger boboyy tak ada. Harap maklum.






Blogger ini bernama Syazliyana. Kalau nak kira, dia dah drop comment masa first lagi aku buka review blog ni. Tapi dia comment selepas aku umum tamat sebab syarat yang aku letakkan ialah if ada yang comment selepas aku umum tamat, then aku akan review dia untuk part seterusnya. Kira tiada siapa pun yang akan tertinggal sebenarnya. Alright continue, blog yang menggunakan tema pink plain ini telah diedit sendiri oleh blogger famous iaitu Nabila Medan dan mempunyai seramai 1544 followers. Korang boleh terjah blog yang simple tapi menarik ini dengan menekan header di atas. Teruskan berblogging key.






Seterusnya ialah blogger yang bernama Anis Farhana. Well aku suka sangat dengan design blog dia sebab nampak tenang dan menarik untuk diterjah senang cerita. Nak tanya siapa yang design ye? HAHAHA. Tetiba macam berminat pula nak tahu siapa yang design. Blogger ini mempunyai seramai 1446 followers. Blogger muda kerana baru berusia 16 tahun dan die fans of Kpopers. Nak kenal dengan lebih lanjut? Boleh tekan banner di atas untuk terus ke blog beliau.






Apa yang aku suka tentang blog blogger ini ialah header dia. Yep, seriously aku sangat suka header dia, benda ll yang simple tapi menarik memang menjadi kegemaran aku. Nampak simple header dia tapi cool sebenarnya. Background dengan padanan warna serta gambaran boleh kata padan lha 100 %. Blogger yang diberi nama Faraharina ini mempunyai 458 followers dan yang terperanjatnya blogger ini berumur 13 tahun. First time aku jumpa blogger muda. Kesian kau sha. By the way, keep it up. Tekan banner untuk ke blog beliau. 

Belum habis lagi key review ni. Nantikan kemunculan part 4 pula. Jom blogwalking ke blog depa. Terima kasih dan bye! (:

1 comment:

Princess Syazliyana said...

thanks review blog saya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Thank you for visit my blog.Alright reserved by Syahira Adisa