TIPS:ELAK FACEBOOK DI HACK

Assalam
selamat tengah hari semua!
seperti yang disedia maklum
sekarang ni memang dah ramai para hackers kan
terutamanya Anonymous
blog aku pernah juga dihack
tapi nasib baik aku cepat sedar
kalau tak boleh ucapkan selamat tinggal dekat MR OREN
facebook aku belum pernah lagilah di hack and harap takkan berlaku
so aku nak share sikitlah tips-tips untuk elak facebook korang di hack ni

STEP 1 : LOGIN FACEBOOK > KLIK ACCOUNT SETTINGS DI HOME


STEP 2 : KLIK SECURITY > KLIK SECURE BROWSING and tandakan 
kemudian KLIK SAVE CHANGES


STEP 3 : KLIK PRIVACY SETTING pada HOME

STEP 4 : KLIK HOW YOU 
CONNECT dan KLIK EDIT SETTINGS di sebelah kanan kemudian
tetapkan privacy setting anda megikut pilihan anda


Korang juga boleh mengubah tetapan-tetapan lain untuk keselamatan anda
so thats all for today >_<

-GOOD LUCK-


4 comments:

Nurul Hidayah said...

tq kak sha

♥ siKechekMessy ♥ said...

welcome dear :P

Liza Razak said...

thank you for the tips..berguna ni :)

♥ siKechekMessy ♥ said...

no biggie dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Thank you for visit my blog.Alright reserved by Syahira Adisa