Sephia By Janna Nick

Assalam. Hi! Long time no see. Actually pagi ni, aku nak cerita sedikit review pasal produk Sephia by Janna Nick ni. Those ada yang tahu kot yang Janna Nick ada keluarkan produk dia sendiri. Dah lama juga la kira dia launch Sephia ni. Pasal aku suka gila tengok Janna Nick, rajin juga like gambar dekat ig, so aku pun baru tahu yang dia ada keluar produk sendiri. Wahh!!

Entah macam mana, aku pun boleh terjebak pergi beli Sephia ni secara online after tengok banyak gila feedback positive. Sephia ni actually macam serum la. Diperbuat dari Argan Oil. So far if letak kat tangan or apa, memang tak melekit. Paling best gila bau dia wangi doe. Sangat wangiiii. Rasa macam perfume pun ada. Tak payah pakai perfume lah, sebab ini pun dah boleh ganti perfume korang. HAHAHA.

Lagi 1 yang bestnya, if korang pergi travel ke apa. Kau tahu lah perempuan kan. Ofkos, pergi travel ke balik kampung ke, memang kalau boleh nak bawa semua benda yang ada dalam bilik korang tu. Lumrah. So Sephia ni menjimatkan dan meminima kan barang-barang untuk korang bawa. Contohnya macam Sephia ni boleh digunakan untuk menghalang kulit dari sunburn. So tak payah bawa sunburn cream bagai. Sephia juga boleh letak kat bibir, untuk those yang bibir kering / menggelupas ke. Tak perlu nak bawa lip balm or apa. Sephia pun fungsi dia macam hand sanitizer juga. Bak kata Janna Nick, if tangan korang memang bau durian kuat gila. Sapu je Argan Oil ni. Senang.

Sephia juga boleh digunakan untuk merawat kuku kaki dan tangan serta tumit. So rajin-rajinkan lah diri korang sebelum tidur, sapu dulu Sephia pada semua kuku. Tumit pun. InsyaAllah. Boleh prevent dari tumit pecah or kulit kering. Jangan tak tahu Sephia ni juga boleh letak kat rambut. Untuk menguatkan akar rambut, melebatkan dan menambah seri serta sinar rambut. Last sekali, Sephia juga Argan Oil yang anti penuaan dan anti 'stretch mark". Memang all in one lah Argan Oil ni!

Last but not least, produk ini seriously highly recommended. Orang kata before nak promote kat orang, better pakai dulu ye dak. So those yang nak cuba-cuba pakai or macam dah jatuh cinta sikit ke lepas baca entry Iols ni, boleh dapatkan Sephia dengan harga mampu milik RM39.90 sahaja dengan whatsapp di +6011 2100 4653 untuk fast response sebab takut tak ter reply lak if korang minta pm dekat kotak komen. Atau jangan segan silu untuk FOLLOW/LIKE/PM di ig : sephia_pomade dan ADD friend di fb : sephia pomade. If malas sikit nk search nama, korang tekan kat atas sekali tu haaaa ada butang facebook/instagram/twitter. Akan terus direct ke akaun kami. Sleep tight and have a good day, everyone! :)




Nota mata : If korang dah pernah pakai Sephia ni, feel free to drop comment. Share positive feedback korang!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Thank you for visit my blog.Alright reserved by Syahira Adisa