Review Blog - Part 2

Assalam! Yeee jumpa entry aku lagi. Kali ini review blog untuk part 2 pula. Alhamdulillah, part 1 settled. Belum baca? Aishhhh, rugi tak pergi baca. Baca sekarang! Ok untuk part 2 pula, aku akan review sama juga 3 blogger yang tinggalkan komen before aku umum tamat. Baru perasan yang aku review ni ada 2 blogger lelaki dan 4 blogger perempuan. Salah seorang dari blogger lelaki ni aku terlebih ll pula kenal dia. Nak tahu siapa? Let's check it out. 





Blogger ke 4 yang drop comment ialah blogger perempuan dan bernama Sandra. Tengok header dia yang cute tu pun dah tahu dia blogger perempuan kan. Blogger ini adalah calon SPM 2013 dan menggunakan background berwarna krim ll pasir. Krim ll pasir ea? HAHAHAH. Aku suka background yang digunakan. Nampak macam lembut jee warna dia. Blogger ini mempunyai seramai 2016 followers dan lebih ramai followers dia dari aku, itu paling penting. HAHAHA. Esok merupakan bufday beliau, jadi aku nak wish awal lha. Happy birthday Sandra. Teruskan berblog dan good luck untuk SPM. If korang nak tutorial ke freebies ke, korang boleh jenguk ke blog beliau. Macam mana nak jenguk? Tekan je header tu.





Here we go, ini lha blogger lelaki yang aku maksudkan tu. Korang mesti kenal dia. Dia ni dah lama juga lha terjebak-terjebuk dalam dunia blogger ni. Nama dia Khairul Anas. Masa aku mula ll terlibat dengan blog, dia yang banyak bagi support. Ye lha, kita newbie masa tu so mana lha faham sangat pasal blog ll ni. Dia rajin datang jenguk blog and tinggalkan comemnt, heish buat segan je nak comment kat blog yang tak seberapa ni! Thank you bang ngah! Khairul Anas A mempunyai seramai 459 followers. Kenapa korang kena terjah blog dia? Sebab bila korang dah datang blog dia, korang sendiri akan tahu apa y interestednya kat blog dia ni. Dulu aku rajin menjengah, pastu dah kurang sikit sebab praktikal and tak ada masa sangat but sekarang dah ada melebih-lebih masa. Nak terjah, tekan header ok!





Blogger yang terakhir untuk direview kali ini ialah blogger yang bernama Miss Fifi. Sama macam nama classmate aku. Blogger ni mesti suka mustache sebab daripada header sampai lha ke background apa semua, kesemuanya menggunakan mustache. Mustache comel apa. Aku suka background mustache yang ala ll pinky style tu, nampak mustache sangat. HEHEHE.  Blogger ini mempunyai 308 followers dan kalau boleh, buat satu page tu untuk satu post. Jadi jimat sikit masa untuk scroll. However, blog ni tetap menarik untuk korang blogwalking dan follow. Macam biasa, tekan header keyy untuk ke blog beliau. 

Finally, habis juga review blog untuk part 1 dan part 2. By the way, tahniah kepada keenam-enam blogger ini kerana anda semua telah terpilih untuk direview. Kesemua anda akan mula dibloglistkan pada 20 May 2013 bersamaan dengan hari Isnin dan akan dibloglist selama seminggu. So hari Isnin nanti jangan lupa check blog korang dekat bloglist. Last but not least, bila lagi review blog untuk part 3 pula? Insyaallah kalau rajin aku akan buat. Those yang comment selepas aku umum tamat akan aku review ke part yang seterusnya. Fair and square. Selamat berblogwalking, selamat kenal sesama sendiri dan selamat follow-memollow. Bye! (:











3 comments:

Anasyg said...

YAY ! KENA REBIU ! part tadi dah nak sentap dah - sbb nama kite takde. sekali masuk part 2 :) hehe...baguih2. nanti bangah belanja percutian 2 hari tiga malam atas katil dalam bilik masing2 ok. SAYAM DIK NGAH ! tq berbakul2.

Sandra Fendra said...

hehe.. thank you :)

LaLa mhdnor said...

selalu jugak singgah kat blog anas tu, memang menarik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Thank you for visit my blog.Alright reserved by Syahira Adisa