MESTI TERJAH BLOG NI! #PART 1

Assalam bloggerians! Korang mesti terjah blog ni! Blog siapa yang kena terjah tu? Haaa jangan tak tahuu, latetly ni aku rajin blogwalking tapi tanpa tinggal sebarang comment or apa lha. Just usha ll gitu je. Mood sedang datang, so continue. Ni bukan segmen or GA tau, ini just nak inform yang aku suka sangat dengan blog korang and aku rajin datang blog korang untuk stalk kalau nak tahu. Jeng Jeng Jeng, beruntungnya korang! HA HA HA. Kira random lha ok blog ll yang aku suka stalk ni.

Alright, first blog yang aku nak cerita ni merupakan blog yang sangat kelakar dan gila kentang gamaknya. Title blog ni ialah 'Meriah Uoll'. Meriah ke? Yess sangat meriah sebab blog ni dah banyak kali aku stalk dia dan baca entry yang sama berulang, ulang dan ulang kali. Serius tak muak and jemu! Macam mana aku jumpa blog ni? Dari membe blogger. Blogger ini mula berblog sejak Jun 2008. Nama dia? Orang panggil kak senduk je. HA HA HA. Kenapa kak senduk? Nanti korang terjah sendiri key. Jom tengok header kak senduk yang kepochi ni haaa. Kalah kiah propa kau, kan uolsssss? Tekan header tu uolllsssssss kalau nak ke blog akak senduk niiiii. Kelas kau! 




Blog ni memang dah dikenali ramai dan maybe antara korang dah pernah usha or tahu pasal blog akak senduk ni, tapi takpe lha. Sharing is caring kan? Aku rupanya dah lama follow blog ni, cuma aku tak tahu je. HA HA HA. Sebab akak senduk ni dah lama tak update, so memang tak nampak lha entry beliau keluar kat reading list. Apa yang aku suka mengenai blog akak senduk ni, entry ll beliau memang lawak walaupun kadang kalanya memang agak tersentap bila baca if korang ni memang kuat sentap lha macam aku. HA HA HA. Tapi aku suka sebab setiap entri yang ditulis dan jalan cerita yang disampaikan walaupun menyindir dan berbaur lucah tapi ada juga terselit kesedaran dan kesimpulan juga lha kat situ. 

Entry pertama masa aku stalk blog ni dan kira entry favorite lha sampai sekarang ialah entri mengenai 'tudung dulu2', kira ni versi parody lha. Guess what? Masa baca blog ni, memang nanges weyh! Sebab apa? Kelakar gila nak mam lha. Serius. Masa tu kita orang kat food court space U8 Shah Alam. Gelak bagai nak rak sebab gaya penulisan dia dan muka dia tu memang tarikan utama aku terjah blog dia. Tengok muka dia pun dah nak gelak, apa lagi baca entry dia ye dak? Kalau jumpa depan ll, rasa nak sepak je muka dia sebab kelakar sangat. HA HA HA. Korang nak baca tak entry tu? Make sure simpan gelak korang tu dulu and bila dah habis baca baru gelak sampai keluar usus key? Klik SINI untuk baca.

Kak senduk dah lama menyepi diri, bila nak update? Loyal readers ni! Pape pun kita layan blog akak senduk ni key. If korang pun nak aku promote juga, senang je. Edit blog cantik ll dan entri menarik. HA HA HA. Demand pula kita uolsssssssss. Selamat membaca entry kak senduk. Next entry untuk part 2 maybe akan diupdate later. So terima kasih baca geng. Bye ll! :D



3 comments:

Cinta Misteri said...

jom terjah ramai2, gelak guling2 dgn akak senduk

Karukord jagau said...

ok...
terjah skrng :D

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

usha jgn tak usha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Thank you for visit my blog.Alright reserved by Syahira Adisa