DAPAT HEADER FREE!

Assalam
selamat malam
tengah sibuk ping entry sana sini
ternampak komen di 'KOTAK JERIT'
aku pun terus usha blog blogger ni
wah tak sangka lak blog aku terpilih
so dengan baik hatinya dia telah buadd header yang cute lagi miut ni
scroll bawah sikit
 
v
v
v
v
v


Cantik tak?
aku memang tak pandai buadd header ni
eh terpaksa lha jujur pada diri sendiri
belum belajar lagi lha chekguu
so sekarang memang blog aku berwajah baru
before ni aku memang tak pakai header
now on dah! (:
terharu ada orang sudi derma header untuk blog aku ni
terima kasih bebanyak kepada AYU
baru perasan yang kita sebaya (:
kalau korang nak baca entry header tu boleh click terus!

Korang nak tak header free macam aku?
berita baik!!
aku tahu blogger blogger ni memang suka dengar berita baik
sama lha macam aku nya pun
CIK AYU kita ni ada buadd segmen 'I PICK U'
oh pick apa tu?
i pick u,u pick me
hihihihi
1 hari dalam 2 blog akan di pilih untuk diberi header
dan akan dipilih secara random

Korang nak join?
bagus then korang tekan SINI
syarat sangat mudah and simple
cepat sebelum terlambat
jangan lepaskan peluang untuk dapatkan header yang cantik
jom kita meriahkan segmen ni!
sharing is caring
kbai

11 comments:

Edy Fee said...

wah dpt header cntik/.///cntik header.//smakin semgt la berblog...hhee

Alynn Nyzaa said...

tahniah...:D

Maisarah Azmi said...

cantik!! untung la org bagi header

Alynn Nyzaa said...

cantik header tuu...congratezzz :D

jom la join GA ni..mana tau awak bertuah ^^
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/giveaway.html

sha said...

haha.thanks!
tahu takpe.
(:

sha said...

thanks.
insyaallah.
thanks invite (:

sha said...

jom lha join >_<

Anasyg said...

sangat chun la header beliau - tahniah - dan tahniah

sha said...

terima kasih!
thanks kepada yang derma (:

AmyZana said...

Header free tuh lawo ah ^^

sha said...

hehe.jom join (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Thank you for visit my blog.Alright reserved by Syahira Adisa