TIPS:GROUP-GROUP BLOGGER DI FACEBOOK

Assalam dan selamat malam!
esok dah hari ahad kan ?
perasan tak masa tu cepat berlalu ?
lebih cepat dari yang kita jangka
so entry untuk malam ni
aku nak share dengan korang satu benda yang menarik
apa yang menarik sangat tu ?
haaa ni lah diaa group-group blogger di facebook
entry ni khas untuk terutamanya untuk newbie lah kan
mula-mula aku terlibat dalam blogger ni pun
aku start dari group-group macam ni dulu
dari 5 group then bertambah kepada 10
and now on aku rasa aku dah join lebih 30 group dekat fb
hahah banyak kan ?
tak apa lah lagi banyak lagi bagus sebenarnya

So aku nak kongsi dengan korang beberapa group yang aku dah join
Antaranya ialah 

 BLOGGER TEMAN SEJATI

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI
EX-TREAM BLOGGER
 DAPUR TANPA SEMPADAN-MAT GEBU
FAMILY BLOGGER
 KAMI SI BLOGGER(OFFICIAL) KSB
 BLOG NORA AULIYYA
 BLOGGING GROUP
 BLOGWALKING WIDGET
  SAYA SEORANG BLOGGER
DIARI SAHABAT BLOGGER

PORT BLOGGER
 KOMUNITI GILA BLOG
  KONGSI LINK BELOG
KELAB BLOGWALKING
KAWAN BLOGGER
GENG BLOGGISTS
SYOKNYA BLOGGER
 CUTE AND TOP BLOGGER
 GENG BLOGGER BERSATU
MR.AND MRS BLOGGIE

Fuhh settle pun
dah kira semua sekali ada 30 group
memang tak menang tangan broo
so apa tunggu lagi kan?
cepat-cepat tekan button 'Join Group'
kalau boleh tekan je kesemua senarai di atas
baru penuh MR NOTIFICATIONS korang kan?
kikikiki sharing is caring
kbai >_<


10 comments:

Anasyg said...

wah ... banyak sekali tu buk .. hehe - patotla - inilah rahsia disebalik kejayaan follower bertambah2 tu ye .. hehe - tahniah n keep it up awak

Nurul Hidayah said...

wah!! banyaknya kak sha join

♥ siKechekMessy ♥ said...

hahah ! thanks anas.
yup mana y baik boleh kita share kan :)

♥ siKechekMessy ♥ said...

yup.jom join skali dik :)

Mia.lurve said...

Banyaknye. thanks ya >.<

♥ siKechekMessy ♥ said...

no bigggie dear :)

NadyaBubble said...

Best ping blog dekat groups ni :D

Pink Lavender said...

follow kamu
jgn lupa follow makneng

♥ siKechekMessy ♥ said...

kan.tahu takpe.ping je seberapa banyak yang boleh ~

♥ siKechekMessy ♥ said...

thanks dear.ok now on visit ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Thank you for visit my blog.Alright reserved by Syahira Adisa